Ahad, 22 Ogos 2021

Cara daftar Intellifluence-Google Play Store-Android-Mudah



https://babab.net/out/job-dari-intellifluence-untuk-semua-blogger-buat-side-income.html

Assalammualaikum semua,ramai dalam kalangan rakan blogger kita yang mula mendaftar Intellifluence.Syidah lah antara salah satu nya.Syidah baru tahu beberapa hari lalu mengenai Intellifluence yang mana ia juga memberi pendapatan kepada kita.At least,ada juga pendapatan kita serba sedikit.Yerla time pandemik covid ini pelbagai dugaan dan cabaran yang kita perlu tempuhi.Semua merasainya. Syidah masih baru mengenai Intellifluence ini..Syidah sendiri pun banyak merujuk blog-blog lain yang mana mereka lebih pakar dan memahami.Syidah dah settle edit profile sendiri dan sekarang Syidah dah dapat satu job baru daripada Intellifluence ni.

Kalau korang masih tertanya-tanya,apa itu Intellifluence?Syidah sertakan link blogger yang Syidah dah lawati.Korang boleh sahaja klik di blog Mrs Pip dan Messarahbusyratakiyudin.com

Sebenarnya ramai lagi rakan blogger kita yang dah lama menggunakan Intellifluence dalam blog mereka..tapi rakan blogger ini sahaja yang sempat Syidah cari.

Lepas korang dah memahami apa itu Intellifluence..Ini dia cara serba sedikit bagaimana nak daftar.Jom!


1. pergi ke sini , klik  Register As an Influencer




2. Step 1, isi nama,email korang,password dan confirm password.Then,tick kotak kecil yang.."I accept...."..klik Next.






3.Profile picture idaman korang.Ni tujuan dia nak nampakla yang korang ni boleh dipercayai.Jangan risau diorang takkan sebarkan gambar kita.klik Next.





4.Then step 3,apa yang korang minat? klik kat dalam kotak dia sediakan nanti dia akan bagi suggestion.Pilih 10..sebab nanti job yang dia beri kat kita,berdasarkan 10 yang kita pilih ini.Klik Next.





5.Step 4, Haa part yang ni,petak jugak otak ku.Korang tulis la pasal diri korang dan apa tujuan korang berminat dengan Intellifluence ini.Buat sampai boleh dapat dalam 500 patah perkataan tau. Sebab kita nak pastikan profile kita ni betul-betul kukuh boleh dalam 80 hingga 90%..barulah brand mudah beri kita job.



6.Haa ni additional photo..letak la dalam 3 sebab syarat dia tetapkan dah.Min=nimum 1 pon okey.Letakla gamba korang pergi bercuti ke apa yang pastinya adalah muka korang kat dalam tu.klik Next.




7.Part alamat,poskod semua ni letak betul-betul..kalau ada apa apa hal senang nak contact.Agitchuw..




8.Korang nak buat job ni nak post dekat mana?kalau korang nak banyak job lagi..boleh klik media sosial yang korang nak gunakan.Kalau blog korang  "dot blogspot dot com" boleh klik OTHER then paste link blog korang..Kalau blog korang contoh "rasyidah.com",boleh aje klik icon BLOG kat situ.




9.Haa ini pulak tak silap Syidah,kalau korang dah settle job korang and sebagai balasannya,korang pihak intellifluence ni bagi apa kat korang.

a.free product only

b.cash only

c.free product dan cash


then setiap yang korang pilih itu,nyatakan nilai berapa agak-agak yang korang nak.




10.Last sekali,haa isi lah apa yang patut.Jujur la ye kikiki

Then dah siap.




Ni syidah ss untuk yang menggunakan laptop atau pc.Kalau yang nak guna fon ade cara paling mudah juga tau.Just download je dekat Google App Store.. Kalau pengguna Apple pon ade dekat apps store korang.Search sahaja Intellifluence.Download lagi mudah.Selamat Mencuba.


haa ni view from android ye

15 ulasan:

  1. Pernah dengar juga pasal apps ni, tapi belum sempat explore lagi..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syidah pon masih baru sangat ni..masih dalam explore juge huhu..nak apply job pon tak reti..huhu

      Padam
  2. hai.. salam kenal.. boleh tukarkan link babab.net tu pada link entri blog sy tak.. busyratakiyudin.com
    ..sy dah menjawab soalan awk di blog sy;)

    BalasPadam
  3. berminat jugak nak tahu dan register. tapi takut tak dapat penuhi task job .

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe syidah pon same..Tapi,syidah baru perasan kalau blog domain blogspot susah sikit nak dapat job tu..tapi kalau blog domain sendiri mudah aje la..so,nak tak nak boleh je try buat dekat akaun lain selain blog..tiktok ke fb ke..Syidah pon tengah explore lagi ni hehehehe

      Padam
  4. Salam, menarik, belum tengok2 lagi.

    BalasPadam
  5. tahniah Syidah...terima kasih sebab jengah blog saya..moga terus menjana pendapatan dengan blog

    BalasPadam
  6. Seronok ada benda ni, tapi paling sedih banyak international job dalam ni hoho

    BalasPadam