My bio!




gambar 2019 bersama adik last bukan anak eh!


Assalammualaikum bagi umat Islam and Hello there!

Sedikit sebanyak tentang saya.

Sekadar uolls tahu..(2020)

I'm 20.Uia student. Arab course(literature and language) tapi singgah di Celpad sebab tak lepas exam 

;(ehehhehe salah sendiri sebab tak study!hehhehe. Love hiking and nature(pssttt takpernah pon pergi 

hiking acah je.Love baking (even sometimes jadi sometimes tak jadi) Aq dengan group masak apa tak jadi 

pon boleh kamcing berdua.

Aq suka edit edit..contoh edit video..entahlah minat gitu-gitu je.. paling penting,love blogging.Cuma 

bila nak blogging ni,kita kena ada banyak benda atau ilmu yang kita boleh share dengan orang. Sampai 

sekarang paling busuk pon aq join giveaway sebab aq tak nak blog aq berhabuk ahahahha ;D

Aq ada 6 beradik ,aq anak pertama. Adik paling latest 1 years old ahahhaa. Bila jalan ngan adik kecik 

orang selalu ingat aq ni mak. Maybe muka aq nampak macam makcik makcik nowadays! ahahahha. 

Never mind kalau tak caya tengok ic..

Asal dari Kuala Terengganu,tetapi tinggal di Selangor sejak lahir sebab ayah keje sini.

Mak suri rumah je..sambil-sambil bersuri rumah ajar budak-budak mengaji.

Favourite movie? Tak kesah. Bila dah sekali tengok..pastu Best..aq cop dan labelkan bahawa cerita itu

 cerita best/favourite bagi aq.

Makanan tercinta? Of course Kuey Teow Celup bukan sup..sebab rasa dua-dua tu lain..tapi kalau tak 

ada jugak kuey tiow celup,aq prefer kuey teow sup..begitulah ceritanya.

Buat blog ni hanya suka suka disamping mencari income sambilan sementara belajar.

Buat pembaca blog saya,saya mohon titipkan doa kesejahteraan,kesihatan,keamanan,keselamatan dunia

akhirat. Saya harap doa kalian berbalik juga kepada kalian.Amin.

ok itu sahaja.bye

-rasyidah 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani