Sabtu, 12 September 2020

PRELOVED GIVEWAY BY RAYDAH

 Assalammualaikum, hai  rakan rakan blogger, jom kita join giveaway ni. Hari ni sahaja dah 3 giveaway saya join hahahahaha..punya lah nampak nak sangat..hahhaahha cam bebudak aq ni. 

Btw, selagi ada chance why not we give it try right? adehhhh speaking hehehee maklumla empunya blog kali ni kan speaking..So, kita kene masuk elemen elemen speaking sikit..takpe salah pon tak kisah..blog aq kan..hahahha..tapi kalau ada salah-salah tu..tegurlah aq hehehehhe....

Okay, habis pembuka kata..sekarang ni,u guys kena klik banner di bawah ni, sebab ada hadiah menarik yang dia nak bagi..lelaki atau perempuan boleh belaka join ni. Mana tahu ade rezeki kali ni.. okay,giveaway ni start bulan 8 hari tu sehingga 24 September 2020 sahaja..so jangan lepaskan peluang ni.. 


💖Semoga berjaya semua💖





SPECIAL SEPTEMBER GIVEAWAY BY MISYA

 



Assalammualaikum semua,

Giveaway contest ni saya jumpe dekat blog rakan blogger saya..saje naksertai kot kot ade rezeki kan..jom semua kita join..just klik gambar banner di atas,nanti akan ade cara-caranya step by step lagi. 

Segmen ini bermula 11 September sehingga 30 September 2020,Jangan lepaskan peluang keemasan ni. Yang lelaki pon boleh join walaupun hadiah-hadiah die kebanyakan barang perempuan..joinlah mane tahu menang,bagilah kat adik perempuan ke mak ke hehehehe..

🌷SAYA NAK NO.4(BLOUSE)🌷


Lovely Fellow's @aienienka

 


Assalammualaikum semua,apa khabar?harap sihat-suhat sahaja semua ye..

Jom join segmen ni,tekan gambar banner di atas..

Segmen ini bermula 9 september sehingga 19 september 2020

"Habis tempoh segmen, Aien (empunya blog)akan masukkan blog korang semua di bloglist sama ada tepi /bawah nanti" 

Apa tunggu lagi?klik sekarang...hehehhe






Keroppi - Sanrio

Mengenai Saya

Foto saya
ingatlah kita semua bahawa,selagi kita masih hidup,sentiasa mensyukuri nikmat Allah Taala