Khamis, 24 Februari 2022

Giveaway Buku Kereta Lembu Dari Melaka oleh www.fairusmamat.com

 Giveaway Buku Kereta Lembu Dari Melaka oleh www.fairusmamat.com


Hai Assalammualaikum semua,Syidah saje berjalan2 di blog rakan2 yang lain..ambik angin..hehhee..Kemudian terhenti di blog JARI JEMARI MENARI mengenai Giveaway ini.Sangat menarik untuk kita join dan support. Jom semua!



Jom semua kita join tarikh berlansung adalah :bermula 24 Februari hingga 8 Mac 2022.


Hadiah :
2 buah buku x 2 orang pemenang. (Pemenang dipilih melalui sistem cabutan bertuah yang terdapat dalam internet)



Rabu, 23 Februari 2022

Pasrah - Sarah Suhairi

 Lirik Lagu: Pasrah-Sarah Suhairi

πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—


Baru habis first semester

 


ni bukan gambar Syidah punya..rembat Google..btw syidah backlink kepada empunya blog.


Alhamdulillah.Habis sudah final untuk first semester.Syidah harap result baik2 laa walaupun malas betul diri ini untuk study.Tapi banyak pengalaman dan pengajaran yang Syidah dapat.Sebagai contoh,bagaimana cara kita nak bahagi masa dengan keluarga,study,main game...Selain itu,dapat jugak melatih kita bagaimana cara kita nak bekerjasama secara dalam kumpulan. Rupanya,macam2 ragam manusia ni..masalah itu masalah ini..Tapi,Syidah pon kadang ada je macam2 ragam jugek..HAHAHA..yah..tak leh nak wat ape lah gituu kan..Doakan yang baik sahaja. Insya Allah.🌹


Apa pengalaman korang yang korang rasa best waktu belajar ? Share la.

Ahad, 6 Februari 2022

Petua hilangkan lebam bekam_Jom sama-sama ikhtiar!

 Assalammualaikum semua.Syidah nak share ilmu serba sedikit. Hari tu kan.Syidah ade buat bekam dekat muka. Seperti yang kita tahu,biasanya ada orang lepas buat bekam takde tinggal kesan lebam kat mukanya,dan kadang ada orang ada lebam kat mukanya. Macam Syidah ade kesan lebam. Bila ada kesan ni..nk keluar gi kedai pon malu. HAHAHA mula lah..ada perasaan MALU dan overthinking di minda gittuw.. Tapi,macam Syidah bantai je gi kedai..gi pasar malam.HAHAHA. Tapi ade je org pandang2 cam tak puas hati. Untuk pengetahuan korang,bekam ni bagus..sebab dia mengeluarkan darah-darah kotor. Buat lah kat tempat rasa sakit urat macam kat bahu ke kat leher.Insya Allah lega lepas tu. Yang muka ada jerawat macam Syidah ni pon boleh buat bekam kat muka. Sakit sikit je... Kejap Syidah tunjuk gambar.



Nampak kan.Terlalu menonjol hahahhaa. 

Macam Syidah tenyeh Minyak zaitun kat dahi ngan dagu.Sambil tu,urut2 dan selawat 3 kali. Macam Syidah buat bekam 2/2/2022.. start tenyeh minyak zaitun tu 3/2/2022..siang dan malam Syidah buat. Alhamdulillah..sampai ke hari ini 6/2/2022 makin hilang..dia takde la hilang sepenuhnya..Tapi,hilang sedikit demi sedikit. Alhamdulillah.

#psst dia bergantung pada kulit korang gak tau. 



macam sebelum ni Syidah buat bekam,agak lama jugak la nak hilang.Alhamdulillah kali ni menjadi. Dengan izin Allah. Selamat mencuba guys.

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani