Ahad, 27 Disember 2020

CALLING!!..CALLING!! Pemenang Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog

 



Assalammualaikum semua,tamat sudah giveaway syidah untuk kali pertama.Memang syidah akui,buat giveaway betapa meriahnya orang singgah di blog kita.Thank you semua.hehe..terima kasih juga kerana sudi join giveaway saya..masa dan tenaga kalian tak dapat dibalas..Syidah harap giveaway ni dapat mengeratkan lagi hubungan persaudaraan sesama kita khususnya di media sosial,Blogger ini.Syidah harap jangan ada yang merajuk atau frust sebab tak dapat duit rm10 tu..ahahahha..kita buat suka suki je ni..mungkin ada bahagian kalian..sama ada cepat atau lambat..nak kata 'cliche'..memang cliche pon ayat ni..tapi benar,,hahahha.Okay tanpa membuang masa meh kita lihat siapa pemenangnya.. bunyi drum sikit......................

πŸ₯

πŸ₯

πŸ₯

πŸ₯

πŸ₯

3 pemenang yang membawa pulang rm10 jatuh kepada..

no.8


8) https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html



no.23


23) https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html




no.10


10) https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html


lihat senarai peserta     >>>> disini<<<<


Tahniah kepada pemenang,nanti syidah try contact pemenang melalui emailutk pm details hehe.

#pssst,syidah ada tunjuk video dekat pemenang no.8 tu bagaimana syidah guna spinner wheel tu..and syidah tak pilih kasih ye syidah buat semua sekali sahaja.


Maka,yang selebihnya,kita masuk carta bloglist syidah keyh yihaaaaaaaa!!

ohhhh yee! sebelum terlupa,kalau ada sesiapa para blogger yang saya tak follow dia lagi,boleh notify saya di chatboxx atau komen dibawah.Saya takut saya tak perasan ke apa.

And lagi,wishh me luck sebab maybe minggu ni ngan minggu depan busy sikit huhu tak dapat nak berblog sekejap,dengan exam nya,class online nye..huhuhu

bye bye

Rabu, 16 Disember 2020

Mini Giveaway Acrylic Painting by Ema

 



Assalammualaikum and hi everyone!what's up? Jom semua,kita join segmen dari rakan blogger kita ni. Saya pon baru je follow blog sebab dapat tahu pon dari blog bro Naim

Bnayak jugak faedah yang kita dapat bila join giveaway ni.Antaranya,dapat mengeratkan ikatan silaturahim  atau tali persaudaraan sesama kita tanpa mengira kaum dan bangsa. Haaaa...

 Klik sahaja banner diatas

Tamat: 31/12/20

Giveaway by Blog Tangan Gebu

Hai assalammualaikum semua,jom support rakan blogger kita buat giveaway..menarik giler hadiah dia..saya terpaku kat vanilla extract ahahhaa..ada rezeki adalah hehehe..btw kalau korang nak join klik sahaja banner dibawah untuk syarat-syaratnya.Jom semua!



saya menyertai blog ini adalah untuk menambahkan lagi kenalan rakan blogger ni disamping dapat kongsi ilmu serba sedikit kat saya atau orang lain.. then kalau dapat extract vanilla tu memang saya akan try something yg menggunakan bahan tu,contohnya buat kek ke wuishhh..saya bukan lah expert sangat tapi kalau ada tu pergh memberi keharuman dalam kek kita agitchuwww.


Ahad, 13 Disember 2020

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

 πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ


πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ

Assalammualaikum,wat apa tu?Jom support rakan blogger kita tengah buat giveaway dan pencarian bloglist. Menarik hadiah die. Nak tahu lebih lanjut boleh klik banner diatas.

Dalam entrinya,  para peserta diminta nyatakan sebab mengapa kita nak blog kita tersenarai dalam bloglist sis Eza ? sebabnya ialah..

πŸ’£1.Saya nak tambah kenalan di alam maya walaupun kita  tak jumpa depan2 kawan2 ni lah yang sudi baca cerita cerita yg kita post dalam blog kita sendiri.πŸ‘§

πŸ’£2.Saya nak empunya blog singgah di blog saya. Singgah jenjalan hirup udara yang nyaman kekekeke

πŸ’£3.Saya nak tambahkan pengalaman dan ilmu pengetahuan. Mana tahu, Eza share something important knowledge dan waktu tu pertama kali saya tahu.  Bolehla saya tahu serba sedikit. Hehehehe.πŸ“™


Sekian,ini sahaja yang dapat saya coretkan..bye! selamat bersegmen semua.πŸ–‰

Tarikh tutup: 27 Disember 2020 (Ahad), jam 11.59 malam.

Jumaat, 11 Disember 2020

SAYANG GIVEAWAY BY SYEEDA SANIEY

 Assalammualaikum semua,hehehe sambil buat giveaway kat orang sambil kita join giveaway orang. Meriah benor nampoknye.. Jom semua kita meriahkan lagi dengan klik banner dibawah..heheehe..mana tahu rezeki korang sedang menunggu tu..Jom jom jom! Tarikh tutup giveaway ni 25 disember 2020. Haa sempat lagi tuuu..



hehhe selamat bersegmen semua!


Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog



Assalammualaikum semua..harap semua sihat hihihi. Hari ni aq (syidah) nak buat giveaway. Kalau ikutkan yang ni merupakan giveaway pertama yang syidah buat.kikiki....Kali ni, bahasakan syidah ye.. sebab entri sebelum ni pon bahasakan "aq".. hehehehhe ..

Sebelum ni pun, bahasakan "aq" syidah rase macam banyak je idea mungkin sebab syidah memang dah biasa sebut "aq "  "kau" je dengan member. Maaf ye..seandainya terkasar bahasa atau mengeluarkan perkataan kasar sebelum ni.hihi..Siapa yang dah follow Syidah tu terima kasih sesangat sebab sudi follow blog kecil ni kikiki.. Jadi, inilah masanya syidah balas budi korang hehehehhehehhee..


okay permainannya senang  je. Syarat-syaratnya ialah, 

1)Terbuka kepada semua blogger yang tinggal di Malaysia sahaja ya..

2)Buat entri bertajuk "Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog"

3)Follow blog @rasyidahsheresimpleblog 

4)Buat banner dan backlink ke post ini tau!

5)Bagi url giveaway yang korang dah join tu di ruangan komen dibawah keyh!

6)Pemenang akan dipilih secara random winner spin wheel


Hadiah🎁: 

Pemenang akan menerima wang tunai rm10  (3 orang pemenang shj)

Dan yang selebihnya yang tidak berjaya jangan sedih sebab syidah akan letakkan uolls yang join giveaway ni di bloglist syidah. Hehe..Kita main ni happy happy saje.Kikiki...

Tarikh tamat: 26 Disember 2020 kol 11.59 pm

Haaaaa..apa tunggu lagi?!!!! 

Jom join mana tahu rezeki kalian semua kikiki.

Good luck!


Senarai peserta yang sangat dihargai adalah:--


1) https://ikashoid.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

2) https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

3) http://www.zianaeunos.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

4) https://paejahbebels.blogspot.com/2020/12/ezajoin-giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

5) https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

6) https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

7) http://www.duniashida.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

8) https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

9) https://www.tiarasaphire.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

10) https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

11) https://www.aziankhalil.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

12) https://www.farhanajafri.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

13) https://www.hayatisuki.com/2020/12/giveaway-by-rashidahsheresimpleblog.html

14) https://www.eksplorasilea.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

15) https://www.shikinrazali.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

16) http://nardnerd.blogspot.com/2020/12/jom-join-giveaway-by.html

17) https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

18) https://www.safenifeni.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

19) https://darihatimissmulan.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

20) https://penselduabee.blogspot.com/2020/12/Im-Officially-A-Norwex-Consultant.html

21) http://www.mamapipie.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

22) https://thenewminded.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

23) https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

24) https://dramaticyang.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

25) http://www.aimisyahirah.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

26) http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

27) https://weolls.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

28) https://salatulzarida.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

29) https://justaqilah.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

30) http://chasserdedroom.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html


Haaaa,yang belum join jangan lepaskan peluang ni. Ayuh! btw yang dah join Terima kasih


Isnin, 7 Disember 2020

Digital Arts Giveaway

Assalammualaikum semua,maaf lama menyepi esok exam online huhu. But, nak jugak join GA ni hehehe. Jom SEMUA kita join!Hadiah pon menarik.Tapi ade syarat2 nye. Syarat dia tekan banner di bawah keyh....



 Pemenang akan dicabut undi secara manual


2 buah Digital Drawing

TEMPAT KEDUA & KETIGA

Sebuah digital drawing



menarik kan hadiahnya??? (5 DIS 2020 - 5 JAN 2021)

Selasa, 1 Disember 2020

Giveaway by ejulz & faizzahami

 

Assalammualaikum para blogger sekalian.Apa khabar semua?sihat ker tu..Harap sihat walafiat belaka disamping keluarga tercinta ye..Amin Insya Allah.

Hari ni,aq nak buat entri untuk giveaway..aq tak tahu la rajin benor bulan ni..busy pon tetap melayani blog kikiki..maybe sebab mood tu datang dalam jiwa..sampai sekarang aq rajin menaip.Ketepikan segala masalah yang berlaku dalam hidup ni sebentar,hiburkan hati yg lara cewahhh!

Tanpa buang masa,jom kita join giveaway ejulz ni..senang je cara2 die tau..follow je uolls. Nak tahu lebih lanjut? Klik sahaja banner di bawah ye.





Selamat maju jaya..good luck semua..kena ingat menang ke tak menang itu namanya rezeki korang..mungkin bukan hari ni,esok lusa ke?kita tak tahu ye dokk..
All the best hhihi..aq suka2 je join ni saja nak cari member member blogger an?Sambil tu dapat eratkan lagi hubungan antara para blogger ni.
hihiks bye..


Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani