Selasa, 6 Julai 2021

Giveaway Road To 3M Mamapp







Assalammualaikum guys,jom kita join giveawa Mama..tapi sebelum tu,uolls kene patuh syarat syarat yang dah diberi dulu la.Mama buat Ga ni kan untuk  mencapai follower sehingga 3 juta.Hadiah pon menarik guys jom la join.Jangan lepaskan peluang. Tarikh GA berlangsung dari 6 Julai - 6 Ogos 2021.



Hadiah GA Road To 3M Mamapp

Ada 2 kategori hadiah ye..

Hadiah Kategori 1: Cash RM50 & RM30 (20 peluang menang)

Syarat untuk dapat hadiah cash mudah aje. Korang hanya perlu follow syarat penyertaan di atas dan kemudian selalu check pageview blog mama (ada di bahagian bawah sekali). Sesiapa yang dapat capture no pageview 3,000,000 secara tepat mama akan bagi RM50

Bagi yang tak dapat capture nombor tepat mama akan bagi RM30 kepada sesiapa yang dapat capture within 2,999,990 - 3,000,010 so ada 20 peluang untuk dapat capture nombor dan menang cash dari mama. Tak kira berapa orang dan berapa kali dapat capture, semuanya boleh menang jika follow syarat penyertaan. Jangan lupa kena ada bukti screenshot dan email kepada mama tau.

Hadiah Kategori 2: Inpods i12 tws (5 Pemenang)


Selain wang tunai,ada jugak Inpods ni.Siapa yang bertuah boleh la dapat hehe.


 


"Ini 5 hadiah yang akan dimenangi. Ada 5 warna. Kepada pemenang yang terpilih nanti korang boleh pilih warna apa yang korang nak. Tapi ni bergantung kepada first email first served ye. Pemenang yang email mama detail dengan cepat dan bagitau warna apa yang korang nak, korang yang akan dapat dulu."


Maklumat lanjut,klik sahaja banner  atas sekali..dan anda akan dibawa ke alam Blog MAMA.. bye..

18 ulasan:

  1. Salam perkenalan. All the best!! Jemput join pencarian bloglist syu 😉https://syuderis.blogspot.com/2021/06/segmen-pencarian-bloglist-syu-deris.html

    BalasPadam
  2. All the best .semoga ada rezeki untuk menang

    BalasPadam
  3. All the best. Jemput join GA As juga ya :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam
  4. Join jugak segment ni. Semoga ada rezeki kita :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    BalasPadam
  5. belum ada kesempatan lagi untuk join.BTW, Jemput singgah blog Syu https://www.syuderis.com/
    Done follow

    BalasPadam
  6. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang.

    BalasPadam

Keroppi - Sanrio