Khamis, 28 April 2022

E-card Hari Raya! by Rasyidahsheresimpleblog

 


Assalammualaikum semua, raya tak lama lagi akan menjelang tiba. Syidah nak buat satu giveaway duit raya tau. Tapi mesti la ada syarat-syaratnya,mudah je..hihi.. kalau dulu-dulu kita bagi kad raya kpd kawan-kawan, sepupu-sepupu by hand je kan. But nowadays, zaman serba canggih dan moden ni tak perlu dah bagi kad camtu je.. Sbb apa? zaman sekarang bagi kad pakai Whatsapp dah.. Mesej je.. TINGGG! masuk! Paling best boleh tambah animasi video, lagu dan sebagainya.Gempak kan? So, sesiapa yang sudi dan berkelapangan.. meh la join giveaway kecil saya ini. Bila dah singgah jangan lupa hantarkan jejak korang with url blog korang di "the beloved chit chatboxxx" Syidah tau!

Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia termasuk Melayu,Cina dan India

2. E-card mesti yang asli dan tak ambil dri En. Google 

3. Boleh guna pelbagai medium. cth: Canva, Microsoft Powerpoint, Paint dsb

4. Buat entri bertajuk " E-card Hari Raya! by Rasyidahsheresimpleblog" berukuran 14.8x 10.5 cm(landscape).. portrait pon boleh je..

5. Follow blog   Rasyidahshere

6. Post e-card anda di entri tersebut dan jangan lupa backlink ke post ini tau!

7. Selepas dah settle,jangan lupa berikan url giveaway anda di komen post ini.

8. Pemenang akan dipilih mengikut citarasa empunya blog Rasyidahshere hihihi


APA YANG PERLU ADA DALAM E-CARD ANDA??

#ikut kreativiti masing2.. cth: lagu,animasi bergerak, letak gambar dsb

# perlu ada watermark blog/nama anda(takut berlaku kecurian)

# Ucapan hari raya paling penting(barulah feel)

# 1 e-card, 1 blog sahaja ya


Tarikh penyertaan: 28/4/2022 - 14/5/2022

akan diumumkan pada 15/5/2022

Insya Allah



HADIAH YANG MENARIK MENANTI ANDA!πŸ’«

πŸ’₯Hadiah berbentuk RM10 untuk 5 orang yang terpilihπŸ’₯


sumber: Google

πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯

Updated(15/5/2022):-

Terima kasih kepada semua peserta yang join GA ni hihi anda semua adalah pemenangnya. Cukup 5 orang yang join..hihihi
Syidah memang jarang bukak blog ni sebab busy sikit..apapun tak lupa kepada semua rakan2 blogger..
Terima kasih semuaa!





































You all boleh je click stiap image mereka..boleh la blogwalking ke blog diorang juga tauu!

Terima kasih banyak2 kepada peserta sudi join hihiks~

16 ulasan:

  1. inshallah kita join ya. mcm menarik

    BalasPadam
  2. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2022/04/e-card-hari-raya-by-rasyidahsheresimple.html

    BalasPadam
  3. join sini ye :)

    https://www.farhanajafri.com/2022/05/e-card-hari-raya-by-rasyidahsheresimple.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Tq sis sudi join GA saya..

      Padam
  4. Good luck kepada semua peserta :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you btw jom join wakk masih sempatt

      Padam
  5. saya joined, pengikut baru disini~

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2022/05/e-card-hari-raya-by-rasyidahsheresimple.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Yeay tq follow,dan tq juga sudi join hihi

      Padam
  6. Assalamualaikum, saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2022/05/e-card-hari-raya-by-rasyidahsheresimple.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummusalam,Alhamdulillah tq sis sudi join GA sy hihi

      Padam
  7. Semua kreatif ni. Good luck untuk semua yang join.

    BalasPadam

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani