Jumaat, 20 Ogos 2021

Isi masa lapang dengan mewarna ala-ala pelukis terkenal

Assalammualaikum,kepada pembaca setia.Alhamdulillah Syukur kepada Allah SWT,kita masih diberi nafas untuk kita menjalani hidup kita.Syidah kebosanan sebenarnya tau.Bukanlah bosan tak buat apa-apa.Ada juga kerja kena buat,jemur baju,basuh baju ,jaga adik dan tengokkan PDPR adik-adik syidah.Kakak mithali sangattt! HAHAHA😜

Btw sekarang ni,sempat la bukak blog sebab mak syidah pulak yang urus..Alah bagi chance la sikit an orang kata.Ahahha.Okeyh,tanpa membuang masa pembaca kita ni..jom syidah perkenalkan. 


Tujuan syidah beli benda alah tu just sekadar hiburkan hati sahaja. Dekat Shopee je cuma di China la.Syidah SANITIZE SEGALA BARANG tu..yerla risau jugak kadang-kadang kan. 


Sampai je,Syidah terus bukak..excited giler tau!Haa..dalam kol 2 lebih tak silap siap dah..cuma yang susahnya line tepi dia tula..tapi tak apa,menguji kesabaran kita sikitla kat situ..Apepun sangat seronok buat benda tu.Dia dah siap ada nombor dah.So,kita warna ikut nombor yang diber aje. Syidah sejujurnya manalah reti warna cam gitu rupa.Bila ade guide ni,Fuhhh!bersemangat lain maciam..Akhir sekali,jomlah kita isi masa kita dengan perkara yang berfaedah.Masa itu ibarat Emas jadi,kita gunalah masa yang ada itu dengan sebaiknya.Hihihi.Sekian-



ni shopee dia


Dia dah siap bagi brush,frame border(kayu),skru ngan tempat sangkut frame.Packaging die pon wrap kemas giler puas hati la.





Jadilaaaa daripada tak jadi ahahahahaha..dadaaaa✌




1 ulasan:

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani