Ahad, 22 Ogos 2021

Merdeka Giveaway by TarotTheFool

 


tekan banner ni segera! untuk syarat dan maklumat lanjut👌


Salam semua,salah seorang rakan blogger kita ni ada buat giveaway sempena Hari Kmerdekaan.Seperti kita semua tahu,hari merdeka dah nak dekat kan?Wuhuuuu bersemangat patriotik lah kita semua even stay at home.Hihihi.Syidah sebenarnya barus sahaja follow blog Tarot ni.And thank you juga kepada empunya blog sudi singgah dan jengok blog Syidah ke mari.hihi. Uoll kena join.Rugi tak join tau!Banyak hadiah yang menarik dan best👀.Mana tahu ade rezeki tak kemana.Insya Allah. 

Okay,bila ditanya apa yang Syidah nak buat sekiranya tamat PKP kan..hmm sebenarnya banyak giler nak buat!

Antaranya..raya Aidilfitri nak balik kampung.Kampung syidah kat Terengganu..fuhh kalau balik kampung ni,raya ketiga Syidah terjah sungai atau pantai.Maklumla jakun orang kata..AHAHA..Selain itu,Syidah nak merasa duduk dekat Universiti sendiri dan belajar face to face dengan lecturer dan kawan-kawan.Yerla,sejak pandemik ni,kenal member pon secara alam maya...Itu sahaja kot!Korang dah join belum GA Tarot?Acer komen kat bawah hihi

7 ulasan:

  1. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    BalasPadam
  2. Terima kasih kerana join Merdeka Giveaway, boleh semak senarai pemenang di link di bawah

    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/09/pemenang-pemenang-merdeka-giveaway-by.html

    BalasPadam