Isnin, 24 Januari 2022

Giveaway bernilai RM500 untuk follower ( and subscriber)!!! . Penginapan percuma kat airbnb condo KL KLCC view !!!

 


Assalammualaikum para blogger, Jom kita join giveaway ni yg berharga RM500! Mana tahu ada rezeki kita..Senang je Syaratnya:-


1. Follow blog ni giveaway dan komen apa-apa saja yg murni dlm posting ni..

2. Subscribe channel youtube:  # Family Factor

3. Optional (tak buat tak pa) Teka aku asal dari negeri mana ( kalau anda menang giveaway, kami akan tambah cash RM100 kalau tekaan tepat.boleh buat makan makan at Kg Baru)

4.  Buat simple entry kat blog anda,  tampalkan banner kat blog anda dan link kan ke posting ni.



Sejujurnya first time juga lah syidah join giveaway berbentuk ni.Agak wowww! seketika kekekeke. Teruja pulakk.Klau bawak family pon best ni..hihi Done subscribe!Done follow! @rasyidahsheresimpleblog
Untuk no 3 tu, Syidah rasa empunya blog asal dari KEDAH DARUL AMAN.
Kita just try..Kalau benar itu rezeki le..kikiki


πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Oh apa giveaway nya.. ?

Penginapan at condo facing KLCC worth RM388 plus. 

Condo ni 3 bilik..

ya.. tempat airbnb yang kami dapat taraf Superhost tu. 
Ada swimming pool and gym etc. 
Takpa la kan giveaway. Se adanya la kan

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Menarik kan hadiahnya?Apa tunggu lagi?Klik banner tu sekarang.


6 ulasan:

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani