Ahad, 29 November 2020

Giveaway Never Grow Up


Hai Assalammualaikum semua,hari ni nak join giveaway bro Safirul Amar... jom sama2 kita support video Never Grow Up.. Caranya senang je..like dan subscribe channel diorang.Then,cari video diorang yang mana korang rasa kelakar dekat youtube diorang dan explain scr ringkas.Gitchuwww.. Apa pon,boleh klik banner dibawah ye. Hadiahnya pun lumayan..Siapa yang taknak..kikiki..boleh la support time time Mco ni kan? apa pon good luck semua.





Saya pilih video diorang pasal 'Budu Challenge' ye..saya pilih video ni sebab memandangkan saya pon orang Pantai Timur,takleh lari dari budu dengan ulam..Tapi,challenge ni mengejutkan saya bila Fem sekali minum dah separuh. Fuhh..ada la jugak part2 yang lawak hahaha pecah perut tengok dua orang ni. Semoga channel Never Grow Up terus berjaya dan maju, insya Allah.

tarikh tutup :12 Disember 2020

14 ulasan:

  1. Hi awak. Eza jalan-jalan sini lagi. All the best ye!

    BalasPadam
  2. Salam. Terima kasih kerana menyertai Giveaway saya dan Never Grow Up. Jemput semua untuk menyertai. Thanks.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummusalam,terima kasih..bro Safirul

      Padam
  3. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezek menang GA ni

    BalasPadam
  4. hehhehe..insya Allah,kalau ada rezeki tak kemana..hehehhe kalau takde kita akur je la..biasela adat bergiveaway hehehe

    BalasPadam
  5. Good luck!! Semoga ada rezeki untuk menang!

    BalasPadam

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani