Ahad, 29 November 2020

Tart blueberry cheese so yummy tart telur mu tunggu aku datang!!

 Hai assalamualaikum semua,

semalam kan,cik ani (a.k.a jiran depan rumah) buat tart cheese blueberry. Perghh..

Lepastu die bagi kitorang rase sikit..Ya Allah..semua serbu tart Cik ani..sampai tak sempat nak snap gambar..betapa jadinya cik ani buat.Dia kata tu first time die buat...Lepas aq rasa tu..memang sedap giler sebab die tak terlalu manis ..sedang sedang gitu je..memang sedap.Mak aq pulak die nak rasa tart telur..bila aq cari resepi rasenya tak susah nak buat.. Tapi cuba la dulu kan. Aq pon x de laa expert mana. Boleh la buat setakat nak makan sekeluarga..hahahahhaa. Insya Allah kalau ade rezeki dan masa yang terluang time Mco ni,aq akan cuba buat dengan adik2 aq.Kikikiki.

#Lari topik sikit...time Mco ni la,banyak bende dalam rumah aq nak rosak contohnya,mesin basuh,aircond kereta,dapur gas. Ommo..doakan saya dipermudahkan urusan selalu.

byeee got to go hihiks.

7 ulasan:

  1. alamak, nak tgk gambo dia huhuh nenti next time klu ada, upload tau gambar tart tu

    BalasPadam
  2. hehehe insya Allah..itulaa lupaa betull..huhuhu

    BalasPadam
  3. hebat cik ani buat cheese tart blueberry menjadi walaupun first time.

    BalasPadam
    Balasan
    1. HAHHAHA...betul tu..tapi sebelum ni pon die buat apa2 contoh lasagna macaroni cheese ke kek marble jelita ke jadi jee..fiuhh

      Padam
  4. Banyakkan bersabar ye tiberr semua benda nak rosak ni..

    BalasPadam
  5. hehehehhe terima kasihh sis

    BalasPadam
  6. sedapnya cheese tart blueberry 🤤

    BalasPadam

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani