Sabtu, 8 Ogos 2020

#Segmen: Giveaway dan Mencari Bloglist bynadiajamhari

 

HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA,
Tahniah diucapkan kepada Nadia Jamhari kerana telah mengumpul follower seramai 100 orang..woww!! banyak tu kan? So,sempena meraikan follower nadia yang 100 orang ni, empunya blog ada  buat giveaway contest!! sesiapa yang nak libatkan diri Jomla join giveaway ni ya..kalau nak sertai, awak klik je banner yang dekat atas tu..dah disediakan pantang larangnya(syarat)..hahaha

Nak jadikan cerita,saya first time join giveaway..tertanya-tanya macamanlah nak buat. Ni pon,dapat tahu daripada blog  Lady Diyy
cuba punya cuba,menjadi jugak hihi

Segmen ini akan bermula pada 7 Ogos 2020 (Jumaat)  sehingga 14 Ogos 2020 (Jumaat), Segmen ini dijalankan selama seminggu, Seramai 10 orang perserta yang bertuah untuk bloglist dan 1 orang daripada 10 orang akan memenangi bodymist 250ml victoria secret ini!

11 ulasan:

  1. Yeaayyy menjadi jugaa. Goodluckkk

    BalasPadam
  2. salam kenal..hye newbie..saya follow sini #27

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal jugak tq follow..tq singgah blog ni

      Padam
  3. orite..salam perkenalan dan tq sudi singgah😁

    BalasPadam
  4. goodluck saya join juga..jemput singgah!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. hehehe..goodluck awak..tq sudi singgah

    BalasPadam
  6. goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/ada-nak-order-origami-3d.html

    BalasPadam
  7. Hi awak. Terima kasih sudi join giveaway yang Nadia buat. Semoga ada rezeki!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe sesama,congrats again. Insya Allah amin..

      Padam

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani