Ahad, 27 Disember 2020

CALLING!!..CALLING!! Pemenang Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog

 



Assalammualaikum semua,tamat sudah giveaway syidah untuk kali pertama.Memang syidah akui,buat giveaway betapa meriahnya orang singgah di blog kita.Thank you semua.hehe..terima kasih juga kerana sudi join giveaway saya..masa dan tenaga kalian tak dapat dibalas..Syidah harap giveaway ni dapat mengeratkan lagi hubungan persaudaraan sesama kita khususnya di media sosial,Blogger ini.Syidah harap jangan ada yang merajuk atau frust sebab tak dapat duit rm10 tu..ahahahha..kita buat suka suki je ni..mungkin ada bahagian kalian..sama ada cepat atau lambat..nak kata 'cliche'..memang cliche pon ayat ni..tapi benar,,hahahha.Okay tanpa membuang masa meh kita lihat siapa pemenangnya.. bunyi drum sikit......................

πŸ₯

πŸ₯

πŸ₯

πŸ₯

πŸ₯

3 pemenang yang membawa pulang rm10 jatuh kepada..

no.8


8) https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html



no.23


23) https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html




no.10


10) https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html


lihat senarai peserta     >>>> disini<<<<


Tahniah kepada pemenang,nanti syidah try contact pemenang melalui emailutk pm details hehe.

#pssst,syidah ada tunjuk video dekat pemenang no.8 tu bagaimana syidah guna spinner wheel tu..and syidah tak pilih kasih ye syidah buat semua sekali sahaja.


Maka,yang selebihnya,kita masuk carta bloglist syidah keyh yihaaaaaaaa!!

ohhhh yee! sebelum terlupa,kalau ada sesiapa para blogger yang saya tak follow dia lagi,boleh notify saya di chatboxx atau komen dibawah.Saya takut saya tak perasan ke apa.

And lagi,wishh me luck sebab maybe minggu ni ngan minggu depan busy sikit huhu tak dapat nak berblog sekejap,dengan exam nya,class online nye..huhuhu

bye bye

31 ulasan:

  1. Tahniah kepada pemenang. kepada tuan blog semoga Allah mempermudahkan urusan anda.. :)

    BalasPadam
  2. tq harap bro naim begitu jugak semoga dipermudahkan urusan selalu.

    BalasPadam
  3. tak de rezeki.. heee anyway congrats semua :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insya Allah rezeki akn datang cepat atau lambat..anyway thanks sebab join.

      Padam
  4. tahniah kpd semua pemenang!!! yeay!!

    BalasPadam
  5. congrats utk semua pemenang :)

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada semua pemenang..πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    BalasPadam
  7. Wah baru perasan yang saya tersenarai sekali. moga Rasyidah dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan ye. Terima kasih yee hehe

    BalasPadam
  8. Alhamdulilah.. Terima kasih! Saya dah balas emel.. Hehe

    BalasPadam
  9. Tahniah kepada pemenang.

    Keputusan GA dah keluar :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/12/keputusan-giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    BalasPadam
  10. Tahniah kepada semua pemenang!!!

    BalasPadam
  11. Tahniah kepada semua pemenang, alhamdulillah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

      Padam
  12. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang 😊

    BalasPadam
  13. Tahniah kepada semua pemenang :)

    BalasPadam
  14. Baru nak check pemenang. Tahniah ya semua... dan terima kasih Syidah sbb masukkan link blog as kat 'My Bloglist' Syidah...

    BalasPadam
  15. Tahniah kepada pemenang... dan terima kasih Syidah sebab masukkan blog as kat syidah punya bloglist. Appreciated it!

    BalasPadam
  16. wowww tahniah kepada pemenang ;)

    BalasPadam