Selasa, 1 Disember 2020

Giveaway by ejulz & faizzahami

 

Assalammualaikum para blogger sekalian.Apa khabar semua?sihat ker tu..Harap sihat walafiat belaka disamping keluarga tercinta ye..Amin Insya Allah.

Hari ni,aq nak buat entri untuk giveaway..aq tak tahu la rajin benor bulan ni..busy pon tetap melayani blog kikiki..maybe sebab mood tu datang dalam jiwa..sampai sekarang aq rajin menaip.Ketepikan segala masalah yang berlaku dalam hidup ni sebentar,hiburkan hati yg lara cewahhh!

Tanpa buang masa,jom kita join giveaway ejulz ni..senang je cara2 die tau..follow je uolls. Nak tahu lebih lanjut? Klik sahaja banner di bawah ye.





Selamat maju jaya..good luck semua..kena ingat menang ke tak menang itu namanya rezeki korang..mungkin bukan hari ni,esok lusa ke?kita tak tahu ye dokk..
All the best hhihi..aq suka2 je join ni saja nak cari member member blogger an?Sambil tu dapat eratkan lagi hubungan antara para blogger ni.
hihiks bye..


23 ulasan:

  1. good luck :-)
    Nak join juga la..hehe

    BalasPadam
  2. jom join GA saya gak..heheh

    jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. insya Allah jap gi saya tinjau tinjau ye sis..btw thankss

      Padam
  3. Terima kasih di atas penyertaan.. Goodluck :)

    BalasPadam
  4. Datang singgah2. Btw Good Luck yaaa.

    BalasPadam
  5. salam. jalan2 dari giveaway yang sama.

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    BalasPadam
  6. singgah jalan-jalan dari segmen yang sama :)

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    BalasPadam