Rabu, 16 Disember 2020

Giveaway by Blog Tangan Gebu

Hai assalammualaikum semua,jom support rakan blogger kita buat giveaway..menarik giler hadiah dia..saya terpaku kat vanilla extract ahahhaa..ada rezeki adalah hehehe..btw kalau korang nak join klik sahaja banner dibawah untuk syarat-syaratnya.Jom semua!



saya menyertai blog ini adalah untuk menambahkan lagi kenalan rakan blogger ni disamping dapat kongsi ilmu serba sedikit kat saya atau orang lain.. then kalau dapat extract vanilla tu memang saya akan try something yg menggunakan bahan tu,contohnya buat kek ke wuishhh..saya bukan lah expert sangat tapi kalau ada tu pergh memberi keharuman dalam kek kita agitchuwww.


15 ulasan:

  1. Salam perkenalan. Terima kasih sudi join giveaway sy.

    BalasPadam
  2. Salam perkenalan juga sis..you are welcome!

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. hehe insya Allah mudah mudahan juga diberi rezeki kepada cik

      Padam
  4. all the best juga..
    saya follow sini =)

    BalasPadam
  5. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang. Aaminn

    BalasPadam
  6. salam singgah dari giveaway yang sama

    https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  7. hai:)

    done follow sini. dari segment yang sama

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  8. Selamat Tahun Baru 2021 diucapkan.. Best of luck to you, saya datang dari giveaway yang sama... Semoga ada rezeki untuk awak..

    BalasPadam

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani