Ahad, 13 Disember 2020

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

 πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ


πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’Ÿ

Assalammualaikum,wat apa tu?Jom support rakan blogger kita tengah buat giveaway dan pencarian bloglist. Menarik hadiah die. Nak tahu lebih lanjut boleh klik banner diatas.

Dalam entrinya,  para peserta diminta nyatakan sebab mengapa kita nak blog kita tersenarai dalam bloglist sis Eza ? sebabnya ialah..

πŸ’£1.Saya nak tambah kenalan di alam maya walaupun kita  tak jumpa depan2 kawan2 ni lah yang sudi baca cerita cerita yg kita post dalam blog kita sendiri.πŸ‘§

πŸ’£2.Saya nak empunya blog singgah di blog saya. Singgah jenjalan hirup udara yang nyaman kekekeke

πŸ’£3.Saya nak tambahkan pengalaman dan ilmu pengetahuan. Mana tahu, Eza share something important knowledge dan waktu tu pertama kali saya tahu.  Bolehla saya tahu serba sedikit. Hehehehe.πŸ“™


Sekian,ini sahaja yang dapat saya coretkan..bye! selamat bersegmen semua.πŸ–‰

Tarikh tutup: 27 Disember 2020 (Ahad), jam 11.59 malam.

25 ulasan:

  1. Hi awak. Terima kasih atas kesudian join segmen Eza. Eza sangat hargainya. Happy blogging dan ceria selalu tauu! :D

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen syidah.. salam kenal dr kakmim follower ke-76 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhhh terima kasih sudi singgah ke sini..happy jenjalan area sini ye..hihiks

      Padam
  3. Dtg dari segmen yg sme..
    Good luck..
    salam perkenalan..

    http://leylanurjatiey.blogspot.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahh good luck jugak kepada sis..Selamat bersegmen juga.

      Padam
  4. Good luck Rasyidah. Btw ai baru follow blog ni #79.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh terimaa kasih sis..happy walking in this blogger hehehe

      Padam
  5. salam kenal dari Indonesia

    have a nice day :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhh..salam perkenalan orang yg di negara nusantara.Nice to meet you hehe!

      Padam
  6. All the best syidah 😘😘

    BalasPadam
  7. jalan-jalan dari segmen yang sama

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    BalasPadam

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani