Sabtu, 7 Disember 2019

Kenapa tak boleh bila nak place order Shopee ni die suruh verify new phone number to generate OTP???



WHY????
jawapannya aq pon x tahu gak.
Aq pengguna baru Shopee app ni.
aq cuba cari kat youtube,google, xdapat jawapan.
Malah kat tempat help center kat bhgian setting pon ade tapi sipi2 je jawapan die tak menepati langsung. Geram aq, mcm org tua dh muka. 2 hari memikirkn pasal ni huhu. Makan x kenyang mandi x basah,ku doakanmu dalam sujudku.okeh harini hari yg gembira guys.

Actually, aq puas dah letak no fon mak aq, ayah aq , aq punye takyah kate la. Hahaha.
tak boleh2 jugak. aq makin rase nak naik angin. Org nak bayar ni ko tak nak ke.
hahaha


ni sebab yg munasabah aq rase sbb ape tak boleh:
1. Maybe ahli keluarga ko main verify je no. fon ko kt fon die, sbb die punye no.fon x leh verify.Maybe.
2.Die sengaja nk bermanja ng ko
3.Takde rezeki.hahaha..

maaf. Saje gurau lek chill jngn stress

ni penyelesaiannya:
aq guna email adik aq tapi nombor fon aq. Bismillah dulu sblom cube tu.
ataupun ko guna la email selain yg email ko tgh pakai tu, 

alhamdulillah. Hari ni dapat tekan place order, hari ni bayar. Oh ye, aq bayar melalui 7E. maklumla 7E depan umah ni. Senang nye la.





lepas aq tekan place order mcm ni kan?





pastu ni haa..aq dah masukkkan dah no fon aq tak jadi2 huhu





haa lepas aq masuk nom fon tu ni yg jadinye.




Lepas aq guna email baru tu,ni lah hasilnye di bawah ni. syukur.

yiiiiihaaaaaaaa, aq ingat xdapatlah aq peluang ni. Rupanye ade je peluang ngehngeh.




haa tula resit yg dapat.lepas gi bayar kat 7e yey!





MESEJ: JANGAN LUPA KOMEN DAN FOLLOW!










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani