Ahad, 8 Disember 2019

Omaigad, first time terima barang Shopee..


Mesti korang pernah merasa bende yg sama,kan?๐Ÿ˜†
haa thankyou shopee..lepas ni aq boleh mengorder lagi.
Kepada adik2 yg nak beli barang Shopee tapi xde transaksi atau akaun bank sendiri ke,
bolehla bayar kat 7 Eleven yg terdekat dengan rumah korang.Aq pon buat macam tu tau sbb aq ni belum ada akaun bank jugak sbb tak bukak agi. Tunggu ade duit jugak ni lepas kerja la kot.Nak bukak akaun ni bukan free2 dik oi, berbayar jugak.

Lepas korang dah pilih barang korang, check out then korang tekan la method atau cara korang nak bayar macamana, so tekan tu ade bnyak pilihan, korang tekan la yg bayar cash kat 7e. settle.๐Ÿ‘

Then tekan place order. Siap. Dah gi bayar sana.

aq vayar 6/12/19. Dapat 8/12/19..cepat tak cepat kan?

aq beli barang mcm krim dr doktor syorkan yg namanya Benzac Ac 5% aq nak try dlu. yerla muka aq ni berjerawat teruk.Nanti aq update dr semasa ke semasa, okey ke idok?

MESEJ: JANGAN LUPA KOMEN DAN FOLLOW!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani