Jumaat, 10 April 2020

Part 2: Perjalanan dan pengalaman belajar di Tingkatan 6(stp)


Is This a Fantastic Idea and Supply to Check SEE Result Nepal by ...

Hey korang yg tengah baca ni..assalamualaikum.
sorry ler lama tak update. internet dh laa ciput..takde mood aq.
sorry jugak SBB LAMA x update. Kan aq dh jnji nk up to date pasal ni... sila tekan ni .Pastu sampai sekarang terus tak bukak2 blogger smpai ke hari ni.

guys..

Alhamdulillah. Aq mencapai pointer yg bukan shj aq nak dn semestinya pelajar2 yg dduk kt situasi aq pon mesti nk kn bende yg sama..iaitu suatu KEJAYAAN. Aq berjaya mendapat 3.25.Aq sangat bersyukur dan inilah usaha aq selama ini. Kawan2 aq yg lain lebih lagi drpd aq. Aq turut bergembira atas kejayaan mereka. Bukan senang nk merentas onak duri..luas lautan...ni..fuh. Hanina pulak..memang power guys. dia dapat 3.58..memang bagus..sangat bagus. itulah usaha dia selama ni. Memang kita tak nampak ape ujian die yg dia lalui.




muka aq memang takleh belah..x ready lagi ni ngek..hahahah


alhamdulillah kawan2 sekelas yang berjaya.
FIGHTING!!!

okay.dah lepas satu ujian. berdebar2 jugak tuh.

ujian yg mendatang ni plak..

aq kene isi upu..fuh banyak hari pedong otak aq..duk mikir ke bende ni..guys..kalau korang isi upu ni kan..kene pikir masak2 yerla masa depan ko kan..hehehe tu je. Dan sekarang ni..semua budak stpm,stam,lepasan spm semestinya tgh tggu result dapat kt U mane..insha allah rezeki ade je..cume cepat atau lambat..jangan pernah merungut..Allah ada bantu kita.hehe..

Sekarang ni..palin..paling..paling mencabar adalah ujian menghadapi Virus corona atau Covid-19.
Pesanan saya kepada semua..stay safe and stay at home.


MESEJ: JANGAN LUPA KOMEN DAN FOLLOW!

2 ulasan:

  1. Alhamdulillah...tahniah ya! saya dulu pun form 6 tp batch 2011/12..blm lagi guna sistem sem

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehhe..alhamdulillah..berkat doa ibu bapa,cikgu,kawan2 jugak ni..terima kasih kak..😁
      Tak silap,2013 bru ubah..tak silap saya la..

      Padam

Popular Posts

CELENG PITIH SAYA NI

Cute Pink Face Kaoani